Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ''ΦΕΥΓΑΤΟΙ'' ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΙΤΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΥ

Δυστυχώς για εμάς ο Μίλων δεν παρέμεινε στην Α2 του βόλλευ και φέτος θα παίζει στη β εθνική...
Ευτυχώς προλάβαμε να δούμε και να καταγράψουμε σε ιστορικά βιντεάκια τις προσπάθειες οριμένων παικτών οι οποίοι δεν παίζουν με τα πράσινα,όμως σίγουρα θα έχουν κρατήσει καλές στιγμές από το πράσινο κλειστό της Νέας Σμύρνης.
Ο grande Κυριάκος Σπυριούνης έφυγε πριν τον υποβιβασμό,έμεινε έναν χρόνο στον Ηρακλή Χαλκίδας και βοήθησε στην περσινή παραμονή του στην volley league...τι να πούμε γι αυτόν τον αθλητή..μεγάλο ταλέντο...τώρα βρίσκεται στον Εθνικό Πειραιώς στο ντεμπούτο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία..
Ο Αλέξανδρος Τουρνάκης,ένας από τους καλύτερους κεντρικούς του ελληνικού βόλλευ κι αυτός προερχόμενος από τα σπλάχνα του Μίλωνα κρατάει το κέντρο του Εθνικού Πειραιώς ήδη από πέρσι.
Ο Αλέξανδρος Σαμπάνης που τον είχαμε ξεχωρίσει για τις ικανότητές του από το 2014 στον Μίλωνα,πέρασε δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ,τα χρόνια των μεγάλων διακρίσεων της σαλονικιώτικης ομάδας κι από πέρσι παίζει κι αυτός στον Εθνικό (τελικά η μισή ομάδα του Μίλωνα 2013-14 βρίσκεται στον Εθνικό Πειραιώς)...
Ο Νίκος Καρατζάς με το φαρμακερό καρφί παίζει στην Κηφισιά κι αυτός παιδί των ακαδημιών του Μίλωνα...
Ο πολύ καλός ακραίος Παναγιώτης Αναστασόπουλος που αρκετές φορές καταγράψαμε τις προσπάθειές του στην κάμερα,βρίσκεται φέτος στον Ηρακλή Χαλκίδας...
Ευχόμαστε σε όλους τους πρώην Μιλωνίτες καλές εμφανίσεις και πάντα θα παρακολουθούμε την πορεία τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου