Η όλο και αυξανόμενη κατανάλωση πολυεπεξεργασμένων τροφίμων,που πολλές φορές έχουν και υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, είναι παράγοντας που συμβάλει στην εμφάνιση πολλών σύγχρονων νοσημάτων...η ανάγκη γρήγορης ετοιμασίας φαγητού αφού όλοι...τρέχουν και δεν εχουν χρόνο,οδηγεί σε συνταγές που θέλουν μέχρι μισή ώρα για να ετοιμασθούν....παραπροιόντα της βιομηχανίας κρεάτων όπως εντόσθιοα και άκρα ζώων επεξεργάζονται και παρουσιάζονται ως λιχουδιές που οι εργαζόμενες μητέρες συχνά προσφέρουν στα παιδιά τους ως νόστιμες και ...θρεπτικές επιλογές διατροφής....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου